KLUBOVÉ ČLENSTVÍ

KLUBOVÉ ČLENSTVÍ

Členstvím v Akademii soběstačnosti podporujete naší neziskovou činnost a umožňujete sdílení zajímavých přednášek a navíc získáte přístup k více jak 300 online přednáškám a slevy na placená videa a online kuzy.


Roční Klubové členství - 500 Kč 

Více infomací a regisrace ZDE

Pokud jste již zaregistrovaní, tak můžete objednat Klubové členství můžete ZDE

Akademie soběstačnosti, z.s. je nezisková organizace, jejímž hlavním cílem je napomáhat sdílení zkušeností a informací z oblasti soběstačného a trvale udržitelného způsobu života. Členské příspěvky využíváme na pokrytí nákladů spojených s naší činností - pronájem prostor, propagaci, výrobu a provoz webu, prezetace na akcích, záznam a postprodukci přednášek. Lektoři poskytují přednášky zdarma a většinu práce dělají dobrovolníci. Náklady na záznam, postprodukci a online prezentaci jedné přednášky se pohybují kolem 3.000 Kč. Po pokrytí nákladů sdílíme prednášky zdarma. V současné době sdílíme online přes 300 přednášek (170 je přístupných ZDARMA). Naší snahou je, aby naše činnost byla soběstačná a nebyla závislá na příjmech z reklam a grantů.  

Činnost Akademie soběstačnosti můžete podpořit zakoupením Klubového členství, online kurzů případně poskytnutím sponzorského daru na náš transparentní účet: 2300612593/2010

Děkujeme, že přispíváte k naší soběstačnosti.


0 komentářů

Přihlašte se:

REGISTRACE ZDARMA

Partneři:

Creative Gate Mixéry a odšťavňovače.cz Nanoenergies.cz Mabeko.cz Slideslive.com

Náš Facebook:

Náš Google+:

Nahoru